Hoe werkt Bolyo?

In dit artikel laat ik je de kracht van Bolyo zien. Ik zal je meenemen vanaf het moment dat je een artikel toevoegt, tot dat je de resultaten ontvangt. Ik ga ervan uit dat je al product research gedaan hebt en dat je enig idee hebt welk product je zou willen aanbieden.

Voeg een product toe

Stel je voor dat je een product op het oog hebt, in de yoga wereld. Je vind dan bijvoorbeeld dit product en wil weten wat de afzet van deze verkoper is.

https://www.bol.com/nl/p/njoy-your-sports-yoga-mat-nbr-zachtschuim-183x61x1cm-zwart-rood/9200000106653110/?bltgh=tyqeFsnHwDfO-EzvvIFCTA.1_4.5.ProductTitle

Resultaat verkopen van een Bolyo lid

In de URL van het product staat het ID wat nodig is om het product te kunnen volgen, id is 9200000106653110.

Resultaat verkopen van een Bolyo lid

Voeg het product toe in je dashboard en klik op “voeg product toe” knop.

Resultaat verkopen van een Bolyo lid

Vervolgens wordt het product uit de database van Bol.com gehaald en toegevoegd in jouw account. Op de achtergrond doet Bolyo het nodige om te achterhalen wat de verkopen zijn van dit product. Zodra je het product toegevoegd hebt en de pagina ververst zie je de actuele voorraad staan van deze verkoper.

Bolyo zal elke 4 uur dit product tracken en je per mail informeren over de wijzigingen (je kunt per product aangeven of je een mail notificatie wil ontvangen). Op basis daarvan kun jij inschatten of dit een artikel is welke jij ook wil verkopen.

In onderstaand screenshot is de voorraad stand weggeblurd. Maak nu een eigen account aan en vind jouw volgende top product!

Bekijk de resultaten

Uit onderstaande screenshot kan je al veel informatie halen. Omdat elke 4 uur de verkopen gevolgd worden kan je precies zien of dit een hardloper is, hoeveel stuks ze nog op voorraad hebben en tegen welke prijs het verkocht is en door wie. Dit geeft jou waardevolle inzichten om te bepalen of jij ook in deze groep producten zou moeten aanbieden.

Resultaat verkopen van een Bolyo lid

Ben jij klaar om je Bol.com sales een boost te geven

Start gratis met Bolyo!

Gratis aanmelden

Begin gratis met 1 product, je zit nergens aan vast