Product Monitor

Je weet het als eerste als je listing wijzigt

Blijf op de hoogte van wijzigingen van je listing en ontvang een melding als ook maar een punt of komma wijzigt.

Meld je nu gratis aan
Resultaat van Bol verkopen
Weet het als eerste als je listing wijzigt!

Monitor je listing en bescherm je omzet

Veel tijd, energie, moeite en geld gestoken in het maken van je listing? Monitor je product en ontvang een melding als ook maar een punt of komma wijzigen.

Blijf up to date
Ontvang een melding als er iets wijzigt in jouw listing, bescherm jouw creativiteit en inzet.
24/7 gemonitord
Bolyo Product Monitor draait 24/7 zodat jij rustig kan slapen.
Maak tijd vrij
Nu heb je eindelijk tijd voor belangrijke andere dingen.

Bolyo Product Monitor

Veel tijd, energie en moeite gestoken in het maken van je listing en dan ontdekken dat een andere verkoper jouw listing aangepast heeft? Vervelend! Bolyo kan niet voorkomen dat dit gebeurd, wel kunnen wij je eerder laten weten als het gebeurd.

Voorkomen is beter dan genezen

Dit hele probleem is te voorkomen wanneer je aan de eisen van Bol.com voldoet. Echter is dat niet altijd het geval of mogelijk. Tip: start zo snel mogelijk met het maken van een goede listing die voldoet aan de eisen van Bol.

Bolyo monitor

Bolyo monitor is een “set and forget” systeem. Jij voert de listing in die je wil monitoren en bij een wijziging in de titel, product informatie, prijs, afbeeldingen die toegevoegd of verwijderd worden, krijg jij een melding.

Product titel en beschrijving beschermen

Met Bolyo bescherm je meer dan alleen je koopblok. Je titel en productomschrijving worden ook gemonitord. Als iemand het aanpast weet jij dat als eerste! Ook zie je gelijk wat er is aangepast.

Je kunt de wijzigingen weer makkelijk terugzetten want Bolyo bewaart de laatste 5 versies + je orginele listing text. Ideaal!

titel monitor voorbeeld
koopblok checker email voorbeeld

Ontvang een melding bij een wijziging

Je ontvangt een melding wanneer iemand je listing aangepast heeft. Omdat je het heel snel al weet kun je direct actie ondernemen. Hierdoor schrik je concurrentie af omdat ze weten dat je boven je listings zit. En je kunt het herstellen om zo geen omzet mis te lopen!

Ben jij klaar om je Bol.com sales een boost te geven

Start gratis met Bolyo!

Gratis aanmelden

Begin gratis met 1 product, je zit nergens aan vast