Product met €6000 omzet 🤑

Ik wil op regelmatige basis producten publiceren die wij in onze database hebben staan. Dit om jou een indruk te geven over het platform Bolyo en wat er mee mogelijk is. Dit is een evergreen product voor Bol.com. Het artikel verkoopt stabiel, heeft geen schommelingen, mooie aflopende lijn. Wil je weten welk product het is? Lees verder!

Resultaat verkopen van een Bolyo lid

De verkoopprijs van dit artikel is momenteel €19, deze verkoper heeft vanaf 1 augustus tot en met 19 augustus 242 stuks verkocht. Omdat de maand augustus 31 dagen telt, kunnen we simpel concluderen dat hier nog 30% aan verkopen bij komen. Dat brengt het aantal verkopen naar 315 stuks voor de maand augustus.

Omzet

315 verkochte producten maal de verkoopprijs van €19 is €5985 aan omzet met 1 product!

Het product

Om de verkoper van het product te beschermen, wil ik het een beetje discreet houden en dit niet zomaar voor iedereen inzichtelijk maken. Omdat je met Bolyo precies dit soort producten kan ontdekken kun je genoeg soortgelijke winnaars vinden.

De listing

De listing van deze verkoper ziet erg goed in elkaar. Heeft heel veel mooie, scherpe foto’s welke een mooie indruk geven van het product. De product tekst is uitgebreid met voordelen, specificaties, inhoud pakket en gebruikswijze. De reviews zijn erg positief. Het is een product met een eigen officiële EAN en merk registratie.

Wil je weten welk product het is?

Nieuwsgierig zijn we allemaal! Zoals gezegd ga ik het product niet publiek delen. Omdat Bolyo gebruikers zelf zulke producten kunnen ontdekken, zal ik iedereen die een Bolyo account aanmaakt en mij een mail stuurt laten weten wat het product is.

Ben jij klaar om je Bol.com sales een boost te geven

Start gratis met Bolyo!

Gratis aanmelden

Begin gratis met 1 product, je zit nergens aan vast